Print pagina

VDL Konings

VDL Konings is actief als toeleverancier van middelzwaar tot zwaar constructie werk en verspaant constructies, werkstukken en gietstukken uit gietijzer, staal, pantserstaal en aluminium  tot kwaliteitsproducten voor opdrachtgevers in diverse markten.

 

Als tier-1 manufacturing partner levert VDL Konings modules en complete systemen aan OEM klanten waarbij we dagelijks onze ervaringen op het gebied van production engineering en supply-chain management  in het voordeel van onze klanten laten werken.

 

Door bundeling van capaciteit en "know-how" (eventueel met zusterbedrijven binnen de VDL Groep) kan VDL Konings fungeren als een one-stop-shop. Ook in logistiek opzicht kunnen wij voldoen aan alle eisen, zoals voorraad beheersing en JIT-levering.

 

Onze in-house engineering is gespecialiseerd in het vertalen van klantspecifieke productie processen in machines en mechanisaties waarmee onze klanten een verbetering van hun productie processen realiseren.

 

Ieder product of machine wordt op klantspecificatie geproduceerd. Flexibiliteit en meedenken met de klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Opdrachtgevers uit tal van sectoren benutten de toegevoegde waarde van een geavanceerd machinepark, een rijke ervaring en gemotiveerde vakmensen.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten, snel en tevreden van oplossingen worden voorzien. 

VDL Konings kort samengevat:

Engineering

CAD/CAM

Metaalbewerking van halffabricaten, onderdelen en totaalproducten

Samenstellen en assembleren

Logistiek en verpakking

Machinebouw

Mechanisatie

Lasconstructies 3mm  t/m 150mm plaatdikte  in staal, rvs en aluminium

CNC bewerkingscentrum

MIG/MAG/TIG lassen

VDL Konings

 

Capabilities

Nieuws

 

    

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 13018590
BTW NL004374289B01

Markten

Werken bij VDL

Contact