Print pagina

Medical systems

Een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van medische apparatuur. Zo wordt VDL Konings door onze klanten omschreven. Betrouwbaar in de hoge kwaliteit van de producten, innovatieve slagkracht, een hoge servicegraad en stipte levertijden. Eén van de specialisaties van VDL Konings is dan ook het produceren en ontwikkelen van (sub)modules en complete systemen voor de medische sector.

Gedurende meer dan 20 jaar worden onze toeleveringscapaciteiten in, met name, de röntgendiagnostiek, radiotherapie, radiologie en oncologie ingezet. Met deze ervaring kunnen we onze klanten met productie en logistiek ontzorgen zodat zij zich, met een gerust hart, op hun core-business kunnen concentreren.

De VDL Konings ingenieurs zijn ervaren in het uitwerken van basisconcepten tot eindproducten. Onze specialisatie hierbij is mechatronica. De nauwe samenwerking met onze klanten en kennis van de markt vormen mede de basis voor de kwaliteit en inzetbaarheid van onze producten. De ervaring leert dan ook dat een goede samenwerking en kennisdeling leiden tot succes. VDL Konings is IS0 9001 : 2000 en ISO 13485 : 2003 gecertificeerd.

Medical systems  

VDL Konings

 

Capabilities

Nieuws

 

    

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 13018590
BTW NL004374289B01

Markten

Werken bij VDL

Contact