Print pagina

Verspaning

VDL Konings beschikt over een uitgebalanceerd machinepark met zowel CNC-gestuurde als conventionele machines. Naast verspaning van onderdelen&samenstellingen zijn we gespecialiseerd in het verspanen van gietijzer, gietstaal en (giet)panzerstaal. In combinatie met de las- en bankwerkgroepen, kunnen we een totaaloplossing bieden en vormt deze combinatie een ideaal uitgangspunt voor onze klanten. Dit maakt ons zeer flexibel. Onze toegevoegde waarde is dan ook ideaal voor machine- en apparatenbouwers die specifieke bewerkingen willen uitbesteden en ons als toeleverancier beschouwen.

VDL Konings beschikt over een groot aantal moderne (CNC)-draaibanken, CNC-freesbanken en diverse CNC- bewerkingscentra waarmee vrijwel alle denkbare machinale bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.

Onze draaierij beschikt over 6 draaibanken waarmee werkstukken met een maximale diameter van 3100 mm en een maximale lengte van 4200 mm kunnen worden verwerkt.

De freesafdeling heeft de beschikking over 9 freesbanken die werkstukken met maximale afmetingen van 2500 x 2000 mm volledig kunnen bewerken. Daarnaast is onze productiefaciliteit uitgerust met een aantal kotterbanken en NC-coördinaten boormachines.

Frezen Anayak

Verspanen 

VDL Konings

 

Capabilities

Nieuws

 

    

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 13018590
BTW NL004374289B01

Markten

Werken bij VDL

Contact