Print pagina

Web handling

De door VDL Konings gebouwde machines, applicaties, aanpassingen en optimalisaties worden gebruikt bij de productieprocessen van flexibele webgeleide materialen zoals film, folie, foam and composieten. Begeleid door een zeer ervaren project management is VDL Konings gespecialiseerd in maatwerk, project management en turnkey oplossingen. 

Een sterk punt van VDL Konings is het kunnen herkennen van, en inleven in, het unieke product en proceseigenschappen van klanten om uiteindelijk een werkende elektromechanische oplossing te kunnen bieden.

Onze visie op een succesvolle projectrealisatie omvat een goed projectmanagement en bovenal een nauwe samenwerking met onze klanten. Door de eigen engineering, productie en on-site installatie mogelijkheden zijn we een sterke partner voor: 

* nieuwe constructies
* prototype bouw 
* aanpassingen en uitbreidingen van bestaande productielijnen 
* oplijnen van bestaande machines
* verplaatsen van machines en productielijnen
* service en onderdelenvoorziening

VDL Konings beschikt over een netwerk van gekwalificeerde partners, maar werkt uiteraard ook graag samen met de door u geprefereerde toeleveranciers. Alle VDL Konings machines worden volgens de CE en ISO 9001 (Lloyds’) kwaliteit standaard gemaakt.

Wilt u meer weten over de uitgevoerde Web handling projecten door VDL Konings?

Raadpleeg de website van VDL Konings' web handling: http://www.vdlwebhandling.com/

Webhandling 

VDL Konings

 

Capabilities

Nieuws

 

    

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 13018590
BTW NL004374289B01

Markten

Werken bij VDL

Contact